Scroll Top
HAR DU SPØRSMÅL
TIL VÅRE KONFERANSER?

ITBkonferanse er møteplassen for alle innenfor byggebransjen som er involvert i teknikk i bygninger, bygningsautomatisering og digitalisering og som ønsker å øke sin kunnskap om ITB  integrerte tekniske bygginstallasjoner.

Vi tar gjerne mot innspill og tips til temaer og aktuelle problemstillinger som kan løftes opp og inn på våre møteplasser.

Les også vår mediekanal – ITBAktuelt.no, hvor vi formidler nyheter, fagstoff, fagartikler, produkt- og teknologinyheter + mye mye mer.

Målgruppen for ITBaktuelt
Driftsansvarlige og driftere, eiendomsselskaper, utbyggere, planleggere, arkitekter, rådgivende ingeniører, konsulenter, entreprenører, prosjektledere,, installatører og service, elektro- og rørleggerbedrifter, ventilasjonsspesialister, produsenter og leverandører av tekniske løsninger og produkter, kommunale ledere og tekniske avdelinger og andre grupper i byggebransjen.

KONTAKT OSS

    Personvern Preferanser
    Når du besøker vår nettside, kan det hende at det lagres informasjon gjennom nettleseren, gjennom et spesifikt tjeneste, vanligvis informasjonskapsler. Her kan du endre dine preferanser. Vennligst husk at ved å blokkere noen typer informasjonskapsler, kan det ha innvirkning på opplevelsen av vår nettside og tjenestene vi tilbyr.